Praktijk voor alternatieve therapie en spiritueel coaching

Zin-Methode


Elke sessie loopt weer ander. Dat is het mooie van dit werk. Ieder mens is uniek en vraagt om een eigen benadering.

Ondertussen heb ik mijn eigen Methode ontwikkeld. Deze noem ik de Zin-Methode. Ik combineer daar alle technieken die ik de afgelopen jaren geleerd heb. Dit is onder andere; Sjamanistische Heling, Energetische therapie en Creatieve therapie.
Tijdens een sessie werk ik  vanuit een Holistische benadering. Er wordt op verschillende lagen gekeken waar blokkades zitten. Dit kan zijn in de  fysieke, mentale, emotionele en spirituele laag. Ik ga er van uit dat alles met elkaar verbonden is en dat iedereen zichzelf kan helen, maar sluit de moderne manier van genezen zeker niet uit.

We beginen altijd met een  gesprek. Zodat we samen kunnen kijken waar  de eventuele blokkades zitten. Van daar uit starten we. Ik maak contact met de spirits met wie ik werk en zij begeleiden het proces. Het is aan jou om je open te stellen en het nieuwe pad in te willen gaan.
Alleen dan kunnen er veranderingen plaats vinden.
 

 

Sjamanistische Heling

Sjamanisme bestaat al eeuwen. Het is een traditionele manier van Healen. De vroegere sjamanen waren de “zieners” van het dorp. Zij konden antwoorden krijgen bij vragen en problemen. Maar ook wisten zij veel  van genezen. Zij waren eigenlijk de dokter, psychiater en de coach van nu. Zij waren sterk verbonden met de natuur en met spirits in andere dimensies. Dit bereikte zij door trance reizen en meditatie.

Ik werk ook door weg te zakken in een meditatie. Of ook wel, contact te maken met mijn onderbewustzijn. Het denken laat ik dan los en ik zie en voel dan informatie die betrekking heeft op de persoon die ik op dat moment behandel.  Vaak lukt het niet om echt bij onze problemen te komen. De oplossingen daarvoor liggen niet in ons denken maar op een dieper niveau, in ons onderbewustzijn of ook wel onze ziel. Door oefeningen en de visie van uit het oude sjamanisme kan je vaak een ingang vinden tot dat gedeelte.


Klik hier voor een afspraak of meer informatie.